Termékek  Vinyl és design padló termékcsaládok  ARBITON WOODRIC EIR vinyl padlók

Brandon Oak SPC/vinyl vízálló padló (Woodric Eir)

Gyártó: ARBITON
Termékkód: 5905167847695
Garancia: 20 év
felhasználási terület: W42 - ipari, közepes használatra
vízálló: igen
click rendszer: 2G
kopóréteg: 0,55 mm
csomagolási egység: 2,235 m2
anyaga: SPC
termékcsalád: Woodric Eir
fózolás: 4V
lerakási mód: úsztatott
vastagság: 4 mm
méret: 1220 x 229 mm
Hozzáadás a kívánságlistához
Kisker ár
15.090 Ft bruttó/m2
33.726 Ft/csomag

Arbiton Woodric - lengyel gyártás, világminőség 

Decora az Arbiton márka tulajdonosa, nagy hangsúlyt fektet a „Kutatásra és Fejlesztésre", aminek a lényege a termékek folyamatos fejlesztése. A legújabb Arbiton Woodric kollekció a tervező és kutatócsoport sok éves munkájának gyümölcse, mely eredménye egy egyedülálló és egyedi vinyl padló kínálat. Az Arbiton Woodric nagyon alacsony minta ismétlődési gyakorisággal rendelkezik, így a felhasználók olyan padlót kapnak, amelyek megkülönböztethetetlenek a természetes fától. A kollekcióban megtalálhatóak mind a jelenleg leginkább keresett, világos, földes tölgy árnyalatok, mind a merészebb minták, erősen gyűrűs és repedéses szerkezettel. 

Minden Arbiton Woodric vinyl padló ásványi maggal (HD Mineral Core) rendelkezik.

Kiváló választás azoknak, akik fapadlót szeretnének, életmódjuk azonban kizárja a puha, nem vízálló és sérülékeny anyag használatát. Az Arbiton Woodric ásványi maggal rendelkező klikkes vinyl padlók, amelyek garantálják a mechanikai sérülésekkel szembeni magas ellenállást, a teljes vízállóságot és a természetes, gyönyörű megjelenést. Érdemes hozzátenni, hogy a Woodric panelek egyedi ANTISCRATCH Titanium Nano Layer réteggel rendelkeznek, amely a hagyományos panelekhez képest akár 30%-kal is növeli a karcállóságukat. Ezek olyan panelek, amelyek független tesztek során a legmagasabb használhatósági osztályt is elérték - ezért nem csak otthon, hanem még a nagy intenzitású irodákban is jól működnek.

A finoman fehérre meszelt mintáktól a világos tölgy árnyalatokon át, változó erezettel, a rusztikus megjelenésig minden megtalálható. Ebből a kollekcióból nem hiányoznak a klasszikus színek sem, amelyek alapot biztosítanak az időtálló dizájnnak is. Azok is értékelni fogják, akik azt szeretnék, hogy a padló jellegzetes és erős elem legyen.Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.